Til turen på cykel

Jeg cykler på arbejde hver dag som så mange andre i dette land, men jeg har ikke turdet have musik i ørerne. Det gør, jeg ikke kan høre trafikken omkring mig, og det bliver for farligt. Men lydbøger er en anden sag. Men hovedtelefoner af den slags, der går ind i ørerne og en stemme, der taler, kan jeg stadig høre det, der foregår omkring mig, og så får jeg samtidig gode historier.

Krimier på programmet

For mig er det krimier, der er spændende og interessante Dem får jeg læst højt dagligt, og jeg får dækket mit behov for at læse i dagligdagen på den måde. Så er der mere fritid til så meget andet, og det er endnu en ting, jeg sætter pris på. For jeg vil ikke undvære bøgerne, men der er også så meget andet, der skal nås i en travl hverdag.

Nu er det nemt, og jeg kigger bare ind på politikenbooks for at se, om der er kommet noget nyt. Det er nemt, for jeg kan søge på krimier og derved finde lige den genre, jeg har lyst til. Jeg kan også søge på forfattere, for krimier kommer som regel i serier, og jeg kan jo ikke gå glip af den næste i en serie, der er rigtig god. En ny historie, men med velkendte personer og et nyt plot.

En nydelse morgen og aften

Min transport er blevet rigtig god. Det er lige før, jeg kører en omvej, hvis det er rigtig spændende. Lydbøger gør nemlig helt det samme som almindelige bøger, og det er at de er umulige at lægge fra sig, hvis de er spændende. Det er krimier jo helt generelt, så det kan være svært. Især når det slutter en sen fredag eftermiddag, og det ikke altid er muligt at komme videre før mandag morgen.