Sund virksomhed med frugtlevering fra Frugtcompagniet

Der er mange måder, hvorpå du kan opnå en højere generel sundhed i din virksomhed. Du kan sørge for, at de fysiske rammer er i orden, at der er mulighed for at spise sundt på arbejdet (for eksempel via en god kantineordning af høj standard), at der tages initiativer til at oprette løbeklubber og andre fælles fora for sports udøvelse, at der tegnes fælles sundhedsordninger over firma forsikringen, at der bliver indhentet rabatter til fitness centre og sportsforeninger – fælles for dem alle er, at de går igennem medarbejdernes fysiske og psykiske helbred. Medarbejderne er virksomhedens hjerne, hjerte, rygrad, muskler – ja, faktisk ville du ikke have en virksomhed, hvis du ikke havde medarbejdere, så det er da om at passe godt på dem!

 

Måske har du allerede benyttet dig af de mange muligheder, der findes for virksomheder, der gerne vil understøtte medarbejdernes trivsel og generelle helbreds tilstand. Du har sikkert indhentet tilbud på rygestopkurser, og tegnet en forsikring for dine medarbejdere, som sikrer dem behandling i privat regi, hvis de skulle blive syge. Og du opfordrer dem måske endda til at deltage i de årlige DHL-stafetter, eller til at melde sig ind i firmaets sportsforeninger. Og så er du allerede godt på vej mod en sund og arbejdsduelig virksomhed.

 

En meget afgørende ting for medarbejdernes både fysiske og mentale sundhed er trivsel på arbejdspladsen. Her er det især vigtigt at tænke på, at samtlige medarbejdere tilbringer 8-10 timer hver dag i de samme omgivelser, med de vaner, dette måtte medføre – gode såvel som dårlige. Et godt kontormiljø sørger som minimum for, at der er kaffe eller the og frisk vand til rådighed for medarbejderne, men du kan sagtens gøre en kæmpe forskel ved at sørge for, at de lange eftermiddage ikke bliver forsødet med slik fra slikskabet eller sodavand fra kiosken eller automaten. Med en frugtlevering fra Frugtcompagniet kan du ”nudge” dine medarbejdere til en sundere livsstil i det daglige. Frisk frugt er indbydende og farverigt, og ud over det, at det pynter i kontorlandskabet, er hver enkelt stykke frugt en sand vitamin-bombe, som virkelig kan peppe et tungt eftermiddags-sløvsind op – og så er det mindst 100 gange sundere end en kop kaffe og en chokoladestang eller pose vingummi.

 

På bloggen kan du læse mere om, hvordan flere virksomheder har haft utroligt stor glæde af hver dag at få leveret en frugtkasse eller -kurv fra Frugtcompagniet – og hvordan det har hjulpet medarbejderne til en sundere og glader hverdag.