Styr på vasken

Jeg var ved at være mere end almindelig træt af, at vasken i køkkenet altid stoppede. I tide og utide. Jeg synes ellers selv, jeg generelt var meget omhyggelig med ikke at skylle for meget ud gennem den, og at jeg var fornuftig, men et eller andet galt var der. Jeg kan godt klare at skille S-låsen ad, men så rækker mine evner heller ikke længere. Jeg havde brug for en blikkenslager til at få klaret det her. Men den slags er dyre, og i realiteten vil de kunne bilde mig hvem som helst ind.

Jeg fik en dygtig en ud

Jeg snakkede med forskellige, men en skilte sig ud. De havde flere bud på, hvad det kunne være, og hvad der kunne gøres. De var også ærlige om, at det krævede en undersøgelse, og at de først der ville kunne sige, hvad der skulle til. Det er ærlig snak, så jeg fik en blikkenslager fra nærområdet til at komme ud til mit køkken.

Det var ikke det mest besværlige eller dyre, der var galt os mig. Der var jeg helt overbevist. Der var ingen tvivl om, at de kunne deres kram, og ikke bare ville have mine penge. Det jeg har fået den anden vej, det er et køkken, der bare virker helt perfekt. Om som hidtil, skal jeg bare fortsætte med at rense S-låsen, som man bør, men ikke mere end alle andre skal.

Dem anbefaler jeg gerne

Så har du brug for en blikkenslager, så nyd godt af, at det ikke kun er alle de sure, der skriver om deres oplevelser, men også en som mig. Det er god service og godt håndværk, og den slags kan ikke deles for meget. Hverken mund til mund eller over nettet. Får jeg brug for en blikkenslager igen, ja så kan det kun være dem, jeg hyrer.