Store træer, små børn

Min børn troede ikke helt på mig, da jeg fortalte at der findes træer, der er store som højhuse, og at vi skulle se dem på vores ferie til USA. Men den er god nok. De vokser blandt andet i Yosemite, hvor vi skulle hen, og det er et imponerende syn at opleve dem. Endelig troede børnene på mig, og jeg fik taget nogle rigtig gode billeder, hvor de små unger ser endnu mere små ud, da de står tæt på disse kæmper.

Et billede jeg gerne vil have på væggen

Det er et rigtig godt billede af dem. Og samtidig af de store træer. Et billede, der minder om turen sammen, og derfor et billede, jeg rigtig gerne vil have op på væggen. Det kommer til at blive aflangt, for ellers kommer træerne ikke til sin ret, men jeg ved lige, hvor det skal hænge. På trappen op til førstesalen. Der er god plads der, og det vil se godt ud lige der.

Jeg har også fundet ud af, at eg vil have det som et foto på lærred. At få det trykt på den måde og sat på en træramme vil give et i forvejen godt billede endnu mere liv, og det vil give noget god dybde på trappen også.

Det kan gøres online

Der er ingen grund til ikke at gøre den slags på nettet. Det er at sende billedet og så få det trykt i de mål, du gerne vil have. Jeg valgte et sted, hvor de ville sikre, at formatet passede, så resultatet blev godt. Et grynet billede er ikke det værd. Jeg fik et mål, der passe mig. Vigtigere er, at jeg fik et fantastisk resultat.

Der var hurtig levering, og billedet kom op længe før, vi var færdige med at snakke om, hvor god en tur, vi havde haft sammen.