Skab elegance i dit hjem med franske døre

I 00’erne var det meget moderne med køkken-alrum med store åbne rum. Der er rigtig mange fordele med store køkken-alrum, men der er også nogle ulemper, som man måske ikke er så meget opmærksomme på. Hvis du har små børn er fordelen jo selvfølgelig, at du godt kan stå at lave mad, og stadig være i samme rum som dem. Men der kan også meget hurtigt komme et højt lydniveau i et stort rum. Specielt hvis I har gæster, og de også har børn med. 

Hvis du har to rum, hvor du overvejer om, du skal lave det til et stort, kan du jo gøre nogle overvejelser inden i at sætte et par franske døre ind i stedet for at vælte væggene. Franske døre kan her være en god mulighed for at åbne rummet op men samtidig stadig kunne lukke dørene. 

Der findes i dag et stort udvalg af både indvendige døre og franske døre. I dag er en dør ikke bare en dør. Hvad enten du har et helt nybygget meget enkelt hus eller en gammel herskabsvilla med smuk stuk og finurlige detaljer, er der mulighed for at finde indvendige døre, som passer til dit hus og din boligstil. 

Åben dit hjem op

Hvis du har mange små døre, kan det være en god ide at vælge døre med glas i, da de kan lukke rigtig meget lys ind i små mørke rum. Det gør også at rummet føles meget større, og I kan måske finde en nyt formål til rummet, så I får nogle flere kvadratmeter. 

Døre kan være en oplagt mulighed for at friske din hjem op. Slidte dør kan hurtigt komme til at beskidte ud, og kan ødelægge helheden af din boligindretning. Derfor kan det være en rigtig god investering at bestille nye indvendige døre i en god kvalitet, så de kan holde i mange år.