Sådan pakker du din kabinekuffert optimalt

Kabinekufferter er blevet et populært valg blandt danskere, der tager på mindre ture og kun behøver en lettere oppakning. Kufferten er smart, da den har den rette størrelse til at må medbringes som håndbagage i flykabinen, alt i mens at den er praktisk at pakke i og rejse med.

Ligegyldigt om din kabinekuffert er en helt ny investering, eller den har været en trofast følgesvend i årevis, så kan du trænge til en hjælpende hånd og ny inspiration til, hvordan den praktiske håndbagage pakkes på bedste vis. Denne artikel hjælper dig med et par gavnlige tommelfingerregler. 

De essentielle ejendele

Kabinekufferter er handbagagemodellen, der tilvælges af de, der gerne vil rejse med stil og overskud – og som ikke skal være væk alt for længe. Naturligvis bør kabinekufferten således pakkes med de ting, som den rejsende har behov for at medbringe på sin tur. Yderligere bør du også huske at medbringe alle rejsedokumenter og objekter såsom pas og visum i kufferten.

De særlige toiletartikler

Når du rejser med en kabinekuffert, tjekker du ikke noget bagage ind, men bærer i stedet alt din oppakning med ombord. Under disse forhold er det dig pålagt, at du ikke må medbringe produkter, der indeholder mere 100ml væske. Derudover skal disse små toiletartikler også være puttet i poser. 

De magtpåliggende regler

Der gælder særlige regler for den bagage, som du må medbringe i kabinen. Der er ikke blot bestemte mål, som din kabinekuffert skal være indenfor – kabinekufferter skal også veje mindre end en givet vægt. Det er nødvendigt, at du orienterer dig om den tilladte vægt hos det selskab, du rejser med – og at du nøje pakker indenfor denne vægt. 

Vælg derfor altid dine ejendele med særlig omhu. Kabinekufferten giver dig mulighed for at medbringe en let oppakning på den tur – men kufferten skaber dog kun rum for det mest nødvendige til turen.