Plads til hele familien

Det er herligt med børn, der løber rundt og leger og hygger sig, men alle dem med børn ved også, at det stiller nogle krav til møblerne. Enten skal de være ekstremt slidstærke og immune overfor alt lige fra kakao til snavsede fingre og tegnesager, eller også ska du se i øjnene, at en sofa er noget, der skal skiftes ud, når de bliver så store, at de ikke længere er så “farlige” på den front. Men sofaer, som dem jeg kan lide, er som regel rigtig dyre, og jeg har heller ikke lyst til at betale for meget for noget, jeg reelt planlægger at skifte ud på sigt.

En lækker og varig løsning

Hvis der for bare nogle få uger siden var nogen, der havde sagt til mig, at jeg ville kunne få en sofa, der både var billig, holdbar, pæn og som nemt kunne behandles og rengøres, så havde jeg nok slået en hånlatter op. Det lyder som ren utopi, og mange vil mene, at den slags slet ikke findes. Som sagt var det også min indledende tanke, og da jeg læste om møbler fra Nicehome på http://interior-siden.dk, var jeg også lidt skeptisk til at starte med.

Min skepsis ændrede sig dog hurtigt, for på en blog som denne er du ikke i tvivl om, at det er helt almindelige mennesker, der deler ud af deres erfaringer, og erfaringerne, der var på denne blog, de handlede om møbler i alle afskygninger. Det er derfor bloggens skyld, at jeg kiggede ind hos Nicehome, for jeg var sikker på, at kvaliteten hos dem lige var det, der var brug for med raske unger hjemme hos os.

En sofa, der også passede på målene

Udvalget af hjørnesofaer var rigtig stort, men den, jeg bedst kunne lide, de passede perfekt på målene i vores stue. Mere kunne jeg ikke ønske mig, så sofa og tekstilrens og imprægnering røg straks i indkøbskurven. Fragten var desuden gratis , og en krone sparet er jo en krone tjent, så jeg klager ikke.

Sofaen kom efter et par uger. Det er til at klare, når man ser, hvad leveringstiderne ellers kan være på møbler som den. Min bror ventede i halvanden måned på en sofa en gang, så det trække bestemt også op, når man gerne vil have skiftet ud hurtigt.

Men kvaliteten, den er uovertruffen. Det er lige før ungerne bare bliver sat i sofaen med tomatsuppe og chokoladekiks og tuscher i hænderne med besked om, at de må hoppe alt det, de har lyst til. Lige før, for ja den er virkelig nem at holde ren, men lidt fornuftig har man lov til at være.