Opgrader sommergarderoben – gode råd

Sommeren er over os, og det betyder, at det er tid til at skifte de gamle klude ud med nyt tøj, der passer til høje temperaturer og solskin. I denne artikel får du nogle gode råd til valg af sommertøj, der både er praktisk og flot. 

Støvler kan også bruges om sommeren

Mange bruger sommeren til at skifte vinterstøvlerne ud med sandaler og sneakers, og det er da også en rigtig god idé, så fødderne kan få luft. Det er dog synd at pakke støvlerne helt væk, da der findes mange flotte støvler, som også kan bruges, når solen skinner. Se for eksempel https://mlmodel.dk/arcopedico, som er et ganske populært mærke, der producerer lette, praktiske strikstøvler, som er søde og moderne. 

Husk sommerhatten

Når du bevæger dig udenfor i sommermånederne, er det en rigtig god idé at alliere dig med en sommerhat af den ene eller den anden art. Det kan være en fedora eller en decideret solhat, der netop er lavet for at forhindre, at din hovedbund bliver udsat for alt for meget sol. Der findes et væld af forskellige hatte i hundredvis af farver og materialer, så du med sikkerhed kan finde en hat, der er noget for dig. 

En sød sommerkjole er en sikker vinder

Inden du hopper videre og begiver dig ud i det ganske land, bør du iklæde dig en sommerkjole. En sommerkjole dækker typisk set over en kjole med lidt mere plads og luft, så kroppen har mere plads – og så er den ofte i “sommerfarver” som rød, grøn og gul. De fleste store mærker har sommerkjoleserier i forskellige designs, og en sommerkjole kan både bruges til hverdag og finere begivenheder, som for eksempel et restaurantbesøg eller en fødselsdag. 

Vi håber, du har kunnet bruge ovenstående råd og ønsker dig en rigtig god og stilfuld sommer med masser af style.