Øl og gode stunder

Vi har i vores familie altid været i gang med mindst et større projekt, der er sjældent ro i huset, og de sidste tre år har vi haft to projekter. Vi har bygget en masse hylder af træ, som vi finder i skoven, når vi er ude med hundene, og så har vi lige nu syv bryganlæg, som kører med øl af forskellig slags.

En leverandør til alt bryg

Da jeg startede, handlede jeg flere forskellige steder, men nu har jeg en leverandør, som sørger for alt det, som jeg skal bruge til at sikre, jeg kan brygge byens bedste øl. For et par år siden hørte jeg om en hjemmeside, nemlig https://www.hjemmebryggeren.dk/, hvor dem, der arbejdede der, havde en stor passion for at brygge øl, og de skulle levere de bedste råvarer på markedet. Men ikke nok med det, de leverede også de bedste remedier til at få brygget en rigtig god kop øl.

Jeg tog en lang snak med deres kundeservice, og derefter har der været ikke været nogen tvivl, for deres passion og deres viden om ølbrygning er enorm, og der er intet andet sted, jeg har oplevet det samme.

Lynhurtig levering

At de desuden leverer hurtigt, altid har både råvarer og remedier i den bedste kvalitet og samtidig har styr på det hele, hvilket er vigtigt, når du som jeg altid har mindst fem bryganlæg kørende. Så nytter det jo ikke noget at vente i ugevis på humle, krydderier eller noget tredje.

Jeg har, siden jeg handlede med dem første gang, ikke kigget hos andre leverandører, for det er der ingen grund til. Jeg har forbedret smagen af min øl og samtidig fået en mere stabil produktion, hvilket er noget, som både jeg og mine gæster sætter pris på, og jeg ved godt, hvem jeg anbefaler i fremtiden, når nogen spørger, hvor de skal handle deres remedier eller råvarer til at brygge en god øl.