Ny teknik kan forbedre dit arbejdsmiljø med lyddæmpende billeder

Med den nyeste teknik på markedet kan du nu få fingrene i lyddæmpende billeder til din arbejdsplads. Det vil sikre effektivitet i løbet af en arbejdsgang og mindske antallet af høreskader og risikoen for hovedpine. Det kan derfor være en god ide at kigge nærmere på de muligheder, du har, der kan nedsætte disse gener. En løsning, som mange eksperter anbefaler, er de nye og moderne lyddæmpende billeder, som absorberer støjen i et rum. Bliv klogere her på de lyddæmpende billeder og andre innovative løsninger fra sumopix.dk.

 

Mere ro på arbejdspladsen giver en bedre stemning

Har du dit eget firma, eller arbejder du i et firma, hvor du godt kunne trænge til at få mere ro i løbet af en arbejdsdag, så er du langt fra den eneste. Utallige undersøgelser og forskningsrapporter viser, at der i fremtiden vil være utrolig mange høreskader. Her er det blandt andet i fokus, at danskerne er blevet vant til et meget højt lydniveau – det er både i skolerne og på arbejdspladserne, og det er et problem, mener eksperterne.

 

Lyddæmpende billeder kan hjælpe jer

For at undgå eller mindske risikoen for at både du og dine kolleger får gener af det høje lydniveau, har du flere muligheder. I dag er mange arbejdspladser især udfordret med de åbne kontorlandskaber. I stedet for at sløjfe det helt, eller skulle rykke rundt på det hele på arbejdspladsen, så kan I blandt andet vælge at bruge nogle penge på lyddæmpende billeder. Det er en speciel teknik, hvor billederne har en speciel plade monteret bagpå. Denne plade absorberer lyden, så den ikke virker lige så høj og støjende som ellers. Derudover er pladen dækket og monteret på en måde, hvor den ikke kan ses med det blotte øje. Det betyder, at det for andre blot ligner dekorative billeder, der er med til at bidrage til hyggelig kontorstemning.

 

Spørg ind til det nye produkt

Er du i tvivl om, hvem der forhandler de nye lyddæmpende billeder, så tag et hurtigt kig på nettet. Her vil du måske finde flere udbydere, men hvor sumopix.dk anbefales for deres høje kvalitet og gode service. Her er du også velkommen til at stille spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om, da de er førende specialister på området. Det vil gøre dig endnu mere sikker på, at det er det rette produkt for dig og dit firma at investere i. Dig og dine kolleger vil hurtigt opdage, hvor stor glæde I kan få af de nye lyddæmpende billeder.