Lyddæmpende billeder er med til at skabe et godt arbejdsmiljø

I storrumskontorer vil der ofte være en masse larm fra folk, der snakker, taler i telefon eller bare går frem og tilbage. Det kan derfor være svært for mange at koncentrere sig. Når man er blevet forstyrret, tager det altid noget tid at komme tilbage til det, man var i gang med. Når man sidder i et storrumskontor, kan det være svært at holde koncentrationen i længere tid af gangen. Det gør, at man ikke får arbejdet lige så effektivt. 

Som arbejdsmiljøekspert vil jeg derfor altid anbefale, at man prøver at gøre mest muligt for at mindske støjen i kontoret. Det kan for eksempel være ved at hænge lyddæmpende billeder op. De kan være med til at tage en del af larmen. Du kan få lyddæmpende billeder mange forskellige steder, men jeg har altid været glad for webshoppen sumopix.com. De har et stort udvalg af forskellige billeder. Det er derfor muligt at få billeder, der reflekterer lige præcis jeres stil i kontoret. Når jeg hjælper kontorer med at få et godt arbejdsmiljø, anbefaler jeg derfor altid, at de kigger på den webshop og udvælger nogle billeder, de kan lide. 

Det gør jeg ikke kun baseret på sumopix.com’s store udvalg. Det skyldes i lige så høj grad deres gode service. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du altid kontakte dem, og så vil de hjælpe dig videre i processen. Det kan for eksempel være, at du søger et billede af noget bestemt, men har svært ved at finde det i deres omfattende arkiv, så kan de hjælpe dig med, hvilke søgeord du skal bruge. 

En anden sjov ting ved sumopix.com er, at I kan få lavet lyddæmpende lærreder med jeres egne billeder på. Det gør, at I kan tage billeder af jeres produkter og så få dem sat på lærreder. Det kan være en god måde at udsmykke kontoret på. Lige meget hvad I sælger, er det muligt, at I kan få lavet nogle billeder, der vil pynte på væggen. 

Derudover er prisen også billigt. Jeg har selvfølgelig indrettet mit eget kontor med lyddæmpende billeder og har været meget glad for resultatet, og for hvor meget jeg egentlig kunne få for pengene hos dem. Det er også en af grundene til, at jeg bliver ved med at anbefale dem, når jeg er ude som konsulent. De kan nemlig det hele hos sumopix.com. Og så er det en god hjælp til at mindske larmen på kontoret lidt. 

Læs mere på https://sumopix.com/da