Lad boligblogge inspirere dit valg af tapet

Hvordan ser væggene ud i dit hjem? For langt de flestes vedkommende er svaret åbenlyst: ensfarvede i en lys nuance, som giver plads til, at resten af rummet kan stå tydeligt frem på en baggrund af væggen. Men har du nogensinde tænkt over, hvilke muligheder der findes i et rums vægge? Faktum er, at det bliver mere og mere populært at beklæde sine vægge i et sjovt eller smukt tapet. For med et unikt tapet er man sikret et helt unikt look til ethvert rum. Tapetet åbner uendelige muligheder for at skabe specifikke stemninger, da kun fantasien sætter grænser for valg af tapet: der findes romantiske, victorianske motiver; rå natur-inspirerede motiver med fotoprint af sten eller træ; farverige tapeter med dyr eller andre sjove detaljer til børneværelset; geografiske mønstre for et opdateret og moderne look; samt mange, mange flere flotte prints og motiver. Det gælder blot om at få øjnene op for disse mange muligheder, som kan være med til at tilføje en helt ny dimension til boligindretningens verden.

Og med så mange muligheder er det altid en fordel, at der er et sted man kan søge konkret inspiration at tage udgangspunkt i. Her kommer nettets mange indretnings- og stilblogs ind i billedet. For med en generelt stigende interesse for tapetets mange muligheder kan man også opleve, hvordan der skrives blogindlæg rundt omkring af indretningentusiaster, som elsker tapetet. Her kan man læse med for inspiration til hvilke former for tapet der klæder hvilket typer rum, og hvilken effekt tapeterne kan være med til at skabe. For vælger man et tapet frem for den ensfarvede baggrunds-væg, er det garanteret, at der tapetet vil være med til at tonesætte stemningen. Det er derfor en god idé at være sikker i sit valg.

Rundt omkring på nettet er der heldigvis en lang række blogs, hvor erfarne indretningentusiaster og -eksperter skriver om, hvordan de selv har brugt tapetet, og hvilke gode muligheder de ser i de forskellige typer af tapeter. Nogle blogs er endda helt og aldeles dedikerede til tapet-trenden, og kan være gode at klikke ind på for hjælp til at finde netop det tapet, der kan klæde ens hjems respektive rum bedst. Derudover er der inspirerende billeder af lækre tapetmønstre, som man kan få fingrene i rundt omkring på forskellige webshops. Det er altså en hurtig vej til at finde det nye favorit-tapet. Uanset, om man ønsker at eksperimentere med forskellige typer tapet rundt omkring i hele boligen, eller blot vil udvælge få rum, hvor tapetet kan få lov at skinne igennem og for alvor komme til sin ret, er der altså god hjælp at hente på diverse indretningsblogs rundt omkring.