Helt enkel og smuk kande

For mig må det, jeg bruger i min hverdag, og når der er gæster, gerne være visuelt og smukt. Der er en glæde i at omgive sig med pæne ting, men også noget, der er skabt til formålet. Det er ikke kun tallerkener og bestik, men det hele der skal hænge sammen. For tiden har jeg en idé med, at te og kaffe skal serveres i glas, for min kaffekande er også i glas, og det ser godt ud sammen.

Nu manglede jeg bare noget til teen

Men jeg manglede en kande til te, der passede til resten. Jeg har en tekande, men den er i porcelæn, og det er ikke helt det samme, når alt andet er i glas. Jeg ville derfor gerne have en i glas, men jeg vidste ikke, om de fandtes derude.

Derfor er internettet opfundet, for der kan man finde det meste – også en tekande i glas. Jeg fandt en rigtig flot én i en tebutik online, og ikke kun havde de kander af enhver slags, de havde også et rigtig spændende udvalg af te, hvor jeg lod mig friste.

Ny forretning til te

Kanden er utrolig smuk, og jeg er så glad for, at jeg købte den. Men jeg er lige så glad for, at jeg kom ind på denne hjemmeside, for her er der de mest lækre typer af te. Jeg lagde forsigtigt ud med nogle klassikere, men jeg har hurtigt fået mod på at eksperimentere. Jeg hvde aldrig troet, jeg ville blive den store tedrikker, men jeg er efterhånden blevet overbevist om, at det er et rigtig lækkert alternativ til kaffe.

I hvert fald når kvaliteten er god. Det får samtidig teen til at se ekstra god ud i den gennemsigtige glaskande, og det har åbnet en helt ny verden for mig. Nu er det for det meste en kop te, der trækker.