Godt legetøj til aktive unger

Jeg ved ikke, hvor børn får den energi fra. De kan piske rundt en hel dag og stadig virke friske om aftenen. Samtidig så er det skønt at se dem lege og more sig, med eller uden legetøj. Det er dog mest det sidste, der trækker, og det skal der også være plads til. De er kun børn så længe, og det hele skal nydes til fulde.

Legetøj, der kan holde til deres leg

Deres legetøj skal kunne holde til en del. Når jeg ser, hvor voldsomme de kan være ved det, er jeg forundret over, hvor godt det holder. Det er så også her, jeg klapper mig selv lidt på skulderen, for noget af det skyldes, at de kun får godt legetøj fra kendte mærker, der er robust, og som kan holde til dagligt brug og små, men voldsomme hænder.

En favorit har altid været KREA. Det er solide ting i træ, der kan holde til alt, hvad et barn kan finde på. Derfor er det også blandt børnenes favoritter, ofr de finder ud af det samme ret hurtigt. De har sjov med at kaste dem rundt ind imellem, og det vildeste, der er sket indtil videre, det er maling, der er blevet lidt skrabet.

Nettet er en guldgrube

Da jeg køber den slags på nettet, så kan mine børn også få det hele fra ny af. Normalt plejer det at være ret dyrt, og mange køber det derfor brugt, men det behøver jeg ikke med denne hjemmeside. De ridser, der er i børnenes, dem har de lavet selv under deres leg. Og det er med til at give deres tin deres egen personlighed.

Det næste, de skal have er en god gynge. En, der er til at lege på, men en, hvor det samtidig er muligt at ligge og hygge sig og få læst historier.