Frugt til glæde for alle

For at glæde medarbejderne havde vi besluttet os til at indføre ordning med firmafrugt. Faktisk også for at glæde os selv, for det er nok de færreste, der ikke får lyst til et stykke frisk frugt, hvis det ligger spiseklart for øjnene af en. Men for at være sikre, så startede vi med en forsøgsordning, for der skal altid kigges på udgifter, når man er erhvervsdrivende.

Den ordning blev meget hurtigt permanent

Det er altid rart, når der holdes møder, at der også er positive nyheder på bordet. Det er svært altid at bede folk om at løbe hurtigere, eller fortælle om frister, der skal overholdes. Så derfor var det en fornøjelse at fortælle om, at der næste mandag ville komme frugt til alle, og at hvis det var noget der blev taget godt imod, så ville vi forlænge ordningen og gøre den permanent.

Der gik ikke mange dage, før de ansatte lige kiggede forbi mit kontor og delte deres glæde over denne ordning med frugt. Inden den første uge var gået, var det besluttet, at denne ordning skulle være permanent. For mit vedkommende var der heller ikke tvivl om, at vi ville fortsætte med denne leverandør af frugt. Det var til en god pris og i en god kvalitet.

En rigtig god idé

Tænker du også på at give dine medarbejdere noget, de alle kan glæde sig over i deres hverdag, så er en frugtordning en rigtig god idé. Det er en god måde og en billig måde at sikre, at der er noget godt til alle hver eneste dag. Min medarbejdere er rigtig glade for at få et stykke frugt, og oveni er det jo også sundt.

Prøv dem, der leverer hos os. Vi er aldrig blevet skuffet over hverken pris, levering eller kvalitet, og de har givet os glade medarbejdere i hverdagen.