Frisk frugt til arbejdspladsen – hver dag

Hvis du leder efter en god måde at sikre tilfredshed på arbejdspladsen, har du sikkert haft mange forskellige muligheder i overvejelserne. Mange virksomheder vælger at gøre noget ekstra for de ansatte, og det kan eksempelvis være: 

– Medarbejderture. Her får de ansatte mulighed for at komme lidt væk fra de vante omgivelser og lære hinanden at kende uden for arbejdspladsen.

– Ekstrauddannelse. Det kan være i form at ture eller kurser, hvor medarbejderne kan udvikle deres kompetencer, hvilket også kommer til gavn for virksomheden på sigt.

Kigger man lidt mere på dagligdagen, så er det rigtig populært at give de ansatte lidt lækkert til arbejdsdagen, eksempelvis i form af en frugtordning. Det kan være et populært valg, så der er mulighed for at tanke lidt op, når behovet er til det. En frugtordning er samtidig med til at sikre en sundere arbejdsplads, hvor der måske ikke altid bliver tænkt så meget over, hvad der bliver spist. 

Frugt kan være en god måde at få nogle gode vitaminer, og det kan være et ekstra energipust, når man er ved at gå sukkerkold sidst på dagen. Mange ansatte sætter stor pris på, at arbejdspladsen fokuserer på en sund hverdag, og der er frugt i høj grad en god investering. 

Det kan også betale sig for arbejdspladsen at bruge nogle penge på en frugtordning, fordi det kan styrke effektiviteten på arbejdspladsen. Først og fremmest er det vigtigt at have glade medarbejdere, og her er det selvfølgelig godt med lidt lækkert at styrke sig på. Derudover kan det betyde, at der arbejdes bedre, fordi det førnævnte energiniveau opretholdes, når det hele bliver lidt presset. 

Leder du efter en frugtordning til din arbejdsplads? Så besøg http://frugtlevering-nu.dk for at finde en god løsning. 

En frugtordning kan foregå på mange måder, og det er op til arbejdspladsen, hvordan den skal indrettes. Nogle vælger at bestille frugt, som leveres én gang ugentligt, så man aldrig risikerer, at frugten bliver kedelig og dårlig. Andre vælger at få leveret frugten i mindre mængder hver eneste dag. 

Det er muligt for arbejdspladsen selv at vælge frugttyperne, og her er det selvfølgelig oplagt at tage de ansatte med på råd. Oftest er det en smule årstidsbestemt, og der vil derfor være en naturlig variation i leveringen af frugt. Priserne er ofte rigtig gode, og det er ikke noget, som ruinerer en arbejdsplads, hvis man vil have en frugtordning. Leveringen er fastsat, så man altid får frugten, når man ønsker det.