Frisk firmafrugt leveret lige til døren

Vil du have frisk frugt levering lige til din virksomheds dør, så kan jeg klart anbefale Frugtcompagniet. De har et stort udvalg af forskelligt frugt anrettet i flotte kurve lige til at sætte på bordet. Man kan også vælge at få dem leveret i en papkasse, hvor man selv skal stå for anretningen. Det er alt efter behag. 

Frugtcompagniet arbejder med en:

Basiskurv med henholdsvis 40, 50, 80 eller 125 stykker frugt. Basiskassens/-kurvens indhold består udelukkende af frugter, der er lige til at spise ved fx skrivebordet eller til at tage med på farten, og som ikke kræver den store forberedelse. Det er typisk frugter som æbler, pærer, bananer, nektariner, blommer, clementiner osv.

Stjernekasse med henholdvis 40, 75 eller 125 stykker frugt. Stjernekassens indhold er noget mere varieret. Kassen indeholder håndfrugt som basiskassen, men vil også indeholde fx tørret frugt, snackgrønt, druer, melon og øvrige eksotiske frugter efter årstiden.

Stjernekurv med 50 stykker frugt. Stjernekurvens indhold er som den i Stjernekassen. 

Priserne er helt igennem rimelige og varierer alt efter, hvor mange stykker frugt man ønsker, variationen i frugten, og hvor mange kurve man bestiller. Priserne ligger fra kr. 105 og op til kr. 270 ex. moms pr. kasse/kurv. 

Der er også mulighed for at få leveret kildevand med, hvilket kan være meget praktisk, når man har mange mødeaktiviteter. Kildevand 0,5 l. leveres i kolli à 20 stk. til kr. 3 pr. flaske ex. moms + pant. 

Leveringen er helt i top, og frugten kommer til tiden og ser virkelig indbydende ud. Frugtcompagniet har egne servicebiler, og deres personale er smilende og servicemindede. Man mærker, at Frugtcompagniet passer godt på deres medarbejdere. Hvis der skulle have sneget sig frugt i kassen, som er meget stødt, eller som ikke fremstår helt som forventet, så kan man altid kontakte kundeservice. Her bliver man også mødt af et serviceminded personale, der ved, hvad de har med at gøre. Hvis man har specielle ønsker udover det beskrevne på hjemmesiden, så kan Frugtcompagniet også hjælpe her. 

De får 5 stjerner af mig.