Flot og moderne

Der er ikke noget værre end at købe et par sko, og efter at have brugt dem to gange så ryger de i skabet og bliver aldrig brugt igen. Det er derfor, jeg altid køber gode mærker som Rieker-sko. Det er kvalitet, og det er sko, som har et passende moderne snit, og alligevel er de komfortable, som om de var fodformede.

Gode sko er dyre

De er dog dyre, og når du som jeg altid skal have pæne sko på arbejdet, så er det et stort budget. Så jeg har været på jagt efter et par brune sko i læder, som vil stå godt til mit sidst indkøbte jakkesæt.

Forleden havde jeg min gamle studiekammerat på besøg, og vi snakkede om løst og fast. Emnet kom ind på sko, og vi drillede konerne med, at de havde for mange sko. Min kammerats kone fortalte så, at de for nyligt havde fundet den her hjemmeside, og de havde sko til hele familien i en fantastisk kvalitet, og så var det ok at have mange sko, for de var også rigtig billige på den hjemmeside.

Jeg undersøgte det selv

Samme aften bestilte jeg mine nye Rieker-sko, og til min store overraskelse kom de frem allerede efter nogle få dage – meget imponerende og kvaliteten var den samme, som det jeg kunne få i den lokale forretning.

Jeg har siden købt flere par sko – også til konen og børnene, og hver gang har jeg sparet penge og fået en helt igennem fantastisk behandling og kvalitet for mine penge. Så hvis du som jeg godt kan lide god kvalitet og spare penge, så er der ingen tvivl for mig. Du skal gå ind på denne hjemmeside og prøve at kigge på, hvad de har. For de har med sikkerhed også noget, som du kan passe ind i dit budget, og som du ikke kan leve uden.