Få bedre råd til festen med buffet ud af huset fra ebuffet.dk

Hvis man vil holde en fest i anledning af for eksempel konfirmation, barnedåb, bryllup, jubilæum eller andre typer mærkedage, men ikke har råd til den helt store omgang med tre retters servering og fuld tjener stab, kan en buffet være en god og økonomisk sund løsning. Man får lige så meget mad for pengene, gæsterne kan selv vælge fra buffeten, hvad de ønsker at spise (og hvor meget), og du sparer udgiften til personale, som skal servere og rydde af. En buffet har ligeledes den fordel, at selskabet får mulighed for at mingle lidt mere, og ikke er sat ved en fast plads i 5-7 stive timer, mens retterne ankommer og bliver ryddet væk.

 

Jeg har selv benyttet mig af buffet ud af huset fra ebuffet.dk i mange år, da jeg arbejdede som festarrangør og event manager. Mine kunder har været ovenud begejstrede, for systemet er så fleksibelt, at de selv kan sammensætte den perfekte menu helt ned til mindste detalje. Det smarte bestillingssystem hos ebuffet.dk tillader, at man vælger præcis de retter, man gerne vil have på sin buffet, i nøjagtig den volumen, man ønsker. Set fra et økonomisk perspektiv er dette yderst fornuftigt. Da systemet samtidig er nemt og overskueligt sat op, så alle kan være med, bliver bestilling af buffet ud af huset til en leg. Samtlige retter – det være sig canapeer, tapas, små hapser, snacks og garniture (for eksempel frisk salat) – er illustreret med billeder, der viser præcis hvad man får.

 

For festarrangøren er det nemt og billigt at vælge buffet ud af huset fra ebuffet.dk. Og de penge, man sparer på catering, kan anvendes andre steder, hvor det kan betyde forskellen på en middelmådig og en overdådig fest. Der er absolut ingen grund til at vælge den dyreste løsning, når det handler om bespisning, og du behøver ikke at gå på kompromis med kvaliteten, når du vælger at bruge ebuffet.dk som leverandør.

 

For det unge brudepar, de stolte forældre eller den runde fødselar er det en kæmpe lettelse ikke at skulle bruge så lang tid på at planlægge og forberede bespisning af gæsterne. Med ebuffet.dk bliver det hverken nemmere eller billigere – der skal blot være nogen til at tage imod maden, når den ankommer – og selvfølgelig en flok glade gæster til at spise den!

 

Du kan læse mere om kvalitets catering fra ebuffet.dk på bloggen her – her finder du en samling af tilfredse kunder, som har benyttet sig af ebuffet.dk: