En skræddersyet aflåsning

Jeg havde overtaget nye lokaler til virksomheden. Der var simpelthen ikke plads i de gamle længere. Det er rart med succes, og det er rart, at det er muligt at flytte os. Men som vi er vokset er lageret det også. Og sikkerheden betød lige pludselig meget mere, end den havde gjort før. Vores beliggenhed blev også lidt mere øde, for vi har fået lokaler i det lokale industrikvarter. Der er liv nok i dagtimerne, der er perfekte parkeringsmuligheder, og lokalerne er fantastiske. Men der skal låses godt af nu.

Jeg valgte at få gode gæster først

Låse og sikkerhed er ikke vores bet på nogen måde, så jeg inviterede den bedste låsesmed odense på besøg. Sammen gik vi hele bygningen igennem, og også hegn og porte. En rigtig god idé, for jeg fik en skræddersyet løsning, der passede perfekt til lige det sted, vi var flyttet ind. Og det var slet ikke den slags sikkerhed, jeg havde fremstillet mig. Endnu en grund til at overlade arbejdet til dem, der ved noget om det. Som vi også gør for de kunder, vi har hos os.

Væk er alle de gamle låse og løsninger. Nu har vi en moderne løsning, der desuden er nærmest usynlig. Det er det smarte ved det, at sikkerheden er i top, men det ligner ikke fort knox, så de færreste vil tro, vi ligger inde med store værdier. Det passer mig udmærket, og vi kan alle møde op efter hver ferie og weekend og fortsætte lige der, hvor vi slap.

Så jeg er ikke bange for på nogen måde at anbefale en løsning som den, vi valgte, og endnu mindre at anbefale lige dette firma til at udføre det. De kan deres kram, og de kan levere alle typer af løsninger, der passer til et moderne firma som vores.