En lille fornyelse er nok

Der er noget om snakken om, at en lille smule maling kan ændre meget. For vores lille gæstetoilet valgte vi en kombination af maling, et nyt og moderne toilet samt kobberrør i stedet for de gamle. Det var ikke den store udskrivning, men det har fået det lille rum til at fremstå moderne og helt anderledes, end det brune og orange, der havde hersket derude i umindelige tider. Det hårde arbejde med VVS fik vi selvfølgelig en professionel til at klare. For det skal bare virke helt perfekt, og det er ikke evner, vi to voksne herhjemme har.

Et fantastisk resultat

Vi havde bestemt designet på det hele, og vi havde alle dele klar. Vi havde sikret os med at tage mål, at det var muligt med håndvask og wc, så nu manglede det praktiske. Det var rørene og at få det sat op. Valget faldt hurtigt på den lokale blikkenslager, der klarede det hele på ingen tid. Ifølge ham er det lettere, når der er tale om eksisterende afløb og tilslutninger, hvor der hurtigt kan monteres nyt, men stadig er det ikke noget, vi har lyst til at prøve kræfter med selv. Derfor er det god, der er professionelle, der kan klare den slags for alle os andre.

Vil hyre dem igen

Det er nemt at være kritisk og sur – især på nettet – men der er ingen sure miner her hos os. Kun det modsatte. Derfor skal denne ros ud til alt og alle, for det er befriende med en service og et arbejde, der e med til at sikre vores drømme om noget så enkelt som vores gæstetoilet. Det er nu bestemt et toilet, der ikke bliver leet af længere, for nu er det lyst og moderne, og kobberet står fantastisk til de hvide elementer og den matte, sorte vandhane, vi valgte til.