En fantastisk og alsidig kuffert til børn

Stor var min glæde, da jeg opdagede, at der laves kufferter til børn. Kufferter i en god kvalitet, der samtidig har et så spændende design, at børn rent faktisk har lyst til at bruge dem som kuffert, men også som legetøj og til at gemme deres bedste legesager i.

Det betyder noget at have det samme som de voksne

Børn skal inkluderes på alle måder, og derfor skal de have så meget som muligt, der minder om vores ting, når de har alderen til det. Det bliver en naturlig del af deres leg, og det får dem samtidig til at føle sig store – og særligt det sidste betyder meget for dem og deres udvikling. Det betyder ikke så meget, at de ting, de får, har et sjovt og barnligt præg, for så kan det både være til leg og alt det andet.

Jeg var derfor ikke i tvivl om, at en blå Trunki-kuffert var noget for min dreng. Der var heller ingen tvivl om, at det var det helt rigtige, da han fik den, for han er helt vild med den. Den står fremme på hans værelse, og normalt er der forskellige legesager i den, men den er samtidig den kuffert, han selv pakker, når vi skal i sommerhus. Det er altid spændende at se, hvad den rummer, for det er ofte en blandet landhandel af sjovt legetøj.

Han er med til det hele

Vi bruger den også til forskellige former for leg. Den har indtil videre været alt fra en lægetaske til en tryllekunstners vigtigste redskab, og det er sjovt at se at noget, der som sådan ikke er et legetøj, alligevel bliver til det i hænderne på et barn.

At kufferten også har hjul, så han kan trille den rundt derhjemme, det trækker kun op. Specielt fordi den samtidigt er så stabil, at den ikke bare lige sådan vælter.