Der skal en sko til enhver situation

Der er flere, som påstår, at kvinder næsten altid har for mange sko, men det er langt fra sandheden. Faktisk tror jeg, at vi har for få, for havde vi for mange, så behøvede vi ikke at købe nye.

Sko til det hele

Jeg har nu altid sagt, at det vigtigste er, at jeg har sko, som kan dække alle de forskellige situationer, som jeg kan komme ud for, og jeg har lige måttet smide et par af mine festsko ud, så jeg er på jagt efter et nyt par eller to, som kan dække den lange aftenkjole, og som er både elegante, og som er gode at gå i.

Jeg er en kræsenpind, og det er kun nogle ganske få mærker, som dækker det, som jeg mener, mine sko skal være, men de er desværre ofte meget dyre.

Jeg havde faktisk forelsket mig i et par sorte Gabor-sko med krystaller på forfoden, med åben tå og en høj hæl, men det var der ikke råd til i budgettet.

Jeg fik dem

Men jeg fik de sko alligevel, for min kollega havde hørt om en hjemmeside, hvor de solgte kvalitet til priser, som er langt lavere end dem, som de tager for de samme produkter i forretningerne. Jeg må indrømme, at deres priser er lavere, og de har et enormt udvalg, og det ikke kun i damesko, men i sko til alle i familien, fra de yngste til de ældste og til enhver situation, så jeg bestilte mine kommende sko, og til min store overraskelse så leverede de dem allerede efter nogle få arbejdsdage. De passede, og til prisen var der også råd til et par sko til min yngste søn.

Jeg må indrømme, at når en hjemmeside har Gabor sko til de priser, så er de sikre på, at de får min handel. Kvalitet, service og lækre sko – så er min dag reddet.