3 tips til din næste ferie i Toscana

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Har du netop bestilt din næste ferie til Toscana, eller overvejer du at invitere familien en tur til det skønne norditalienske område? Så kan I blive meget klogere på den smukke italienske by i dette blogindlæg. Toscana byder nemlig på mange flotte og skønne seværdigheder, og der er helt klart nogle af dem, I bare ikke må gå glip af. I bør derudover også overveje, hvordan I ønsker at bo på jeres ferie. Dette er typisk i en feriebolig, ferielejlighed eller på hotel.

Det skæve tårn i Pisa

Der er ingen tvivl om, at det skæve tårn i Pisa er en af de mest besøgte og turisttiltrækkende seværdigheder i Toscana. Har du hele familien med, skal du være opmærksom på, at der typisk er rigtig mange mennesker. Derfor er det en god idé at have de mindste børn i familien i nærheden hele tiden. 

Galleria degli Uffizi

Hvis I kan lide flot kunst og store kunstmuseer, så er Galleria degli Uffizi uden tvivl et besøg værd. Det er et af de ældste kunstmeer i verden, som blev skabt af Medici-familien, som er en legendariske familien i det nordlige Italien. Museet er placeret lige ved Arno-floden centralt i Firenze. 

Feriebolig eller hotel?

Toscana er et af de skønneste steder i Italien, og I kan se frem til en fremragende ferie. Nu er spørgsmålet så bare, om i skal bo i en feriebolig eller på et hotel? En feriebolig toscana er klart det mest populære valg blandt størstedelen af turisterne. I får en unik mulighed for at bo tæt på de lokale og rigtig mærke den italienske stemning. Der er flere fordele ved at bo i en feriebolig. I kan typisk selv være med til at styre, hvad jeres bolig skal indeholde. Ønsker I, at der skal være pool og internet? Så kan dette formentligt godt klares.