3 tips til din næste ferie i Toscana

Har du netop bestilt din næste ferie til Toscana, eller overvejer du at invitere familien en tur til det skønne norditalienske område? Så kan I blive meget klogere på den smukke italienske by i dette blogindlæg. Toscana byder nemlig på mange flotte og skønne seværdigheder, og der er helt klart nogle af dem, I bare ikke må gå glip af. I bør derudover også overveje, hvordan I ønsker at bo på jeres ferie. Dette er typisk i en feriebolig, ferielejlighed eller på hotel.

Det skæve tårn i Pisa

Der er ingen tvivl om, at det skæve tårn i Pisa er en af de mest besøgte og turisttiltrækkende seværdigheder i Toscana. Har du hele familien med, skal du være opmærksom på, at der typisk er rigtig mange mennesker. Derfor er det en god idé at have de mindste børn i familien i nærheden hele tiden. 

Galleria degli Uffizi

Hvis I kan lide flot kunst og store kunstmuseer, så er Galleria degli Uffizi uden tvivl et besøg værd. Det er et af de ældste kunstmeer i verden, som blev skabt af Medici-familien, som er en legendariske familien i det nordlige Italien. Museet er placeret lige ved Arno-floden centralt i Firenze. 

Feriebolig eller hotel?

Toscana er et af de skønneste steder i Italien, og I kan se frem til en fremragende ferie. Nu er spørgsmålet så bare, om i skal bo i en feriebolig eller på et hotel? En feriebolig toscana er klart det mest populære valg blandt størstedelen af turisterne. I får en unik mulighed for at bo tæt på de lokale og rigtig mærke den italienske stemning. Der er flere fordele ved at bo i en feriebolig. I kan typisk selv være med til at styre, hvad jeres bolig skal indeholde. Ønsker I, at der skal være pool og internet? Så kan dette formentligt godt klares.